Welkom bij de webshop van Urban Nails

Urban Nails is verdeler in Pelt van diverse mooie en kwalitatieve merken nagelproducten. In onze shop kun je terecht voor acryl en gel, maar ook voor veel aanverwante producten zoals verzorgingsproducten en nail art artikelen.

Wij volgen de trends en ontwikkelingen binnen de branche en zijn daarom altijd up-to-date op het gebied van nail art artikelen. Een regelmatig bezoek aan onze webshop is daarom een goed idee om op de hoogte te blijven van alle noviteiten.

Ook wordt onze webshop regelmatig uitgebreid met nieuwe producten voor het maken van je eigen sieraden en juweeltjes. Dit kan heel gemakkelijk in combinatie met acryl en gel producten. Indien er wensen zijn, horen wij dit graag. Wij zullen dan proberen hieraan tegemoet te komen.

Alle productprijzen die beschreven staan op deze website zijn exclusief btw. 

Het is ook mogelijk om bij onze vestiging in Pelt in te kopen op tijden dat wij aanwezig zijn. Is Pelt niet in jouw buurt? Dan kun je ook terecht bij één van onze verkooppunten in België of Nederland. Deze zijn terug te vinden onder de rubriek 'verkooppunten' op deze website.

De foto's op onze website zijn eigendom (geregistreerd) van Urban Nails BV en mogen zonder toestemming niet worden gekopieerd of weergegeven.
 
Voor extra productinformatie zijn wij altijd via email te bereiken op info@urbannails.be.

Met vriendelijke groet,

Janetta Wouters
Urban Nails BV
Siberiëstraat 69
3900 Pelt| Meer