(Artikelnr: VVA)
You tube filmpjevan ons Urban Nails kanaal met hier de uitleg van 'how to' Urban Nails Pigment Neon met Vanilla Art Design.

Eerst worden 2 lagen Bejeweld Gelpolish 01 aangebracht beide lagen 2 min UV-lamp of 30 sec LED, op de plaklaag van de GP poets je neon pigment 50 & 51 in en deze gaat 1 min in een UV-lamp of 30 sec in een LED lamp, dan breng je een laagje Base Gel Superbond aan om de pigmenten te sealen, dat gaat 2 min in een UV-lamp of 1 min in een LED lamp en heeft een plaklaag, dan knip je je Vanilla Art Design uit en leg dit in een bakje met water, na een 10 seconden ongeveer kun je voorzichtig het onderkantje van het design eraf halen en het zo op de nagel aanbrengen, dep het vocht er voorzichtig af met een wipe doekje en seal het design met de Highshine Top Gel of de Next Top Gel. En breng na wens nog een extra design aan met de Pro & Go.

| Meer

Video('s): Urban Nails Pigment met Vanilla Art Design
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 0,00

Artikelnummer

VVA 

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.