Urban Nails springt mee op de kar van Music for Life/De Warmste Week: maak kennis met Urban Nails for Life. De nagelstylisten in ons team decoreren kerstballen met nagelproducten. Deze worden dan aan €3/stuk verkocht ten voordele van MS-Liga Vlaanderen vzw.

Om even toe te lichten: MS-Liga Vlaanderen speelt een sleutelrol in het Multiple Sclerose-landschap in Vlaanderen. Deze vzw ondersteunt het onderzoek naar MS, maar is vooral bezig met de begeleiding en ondersteuning van MS-patiënten. Dit gaat van praktische hulp en hulp bij de opvolging van de ziekte tot het wegwijs maken in het kluwen van steunmaatregelen.

Intussen zijn onze nagelstylisten volop aan de slag. En nee, het gaat niet enkel om de Belgische nagelstylisten, ook de Nederlandse nagelstylisten scharen zich achter deze actie. Bijna onmiddellijk na het bekendmaken van de actie op sociale media, hebben enkele bevriende nagelstylisten zich aangemeld om de actie mee te ondersteunen.

Op deze manier hopen we een mooi bedrag in te zamelen en op die manier zowel het MS-onderzoek te steunen als MS-patiënten een hart onder de riem te steken.

De Warmste Week van Studio Brussel vindt plaats van maandag 18 december tot en met zondag 24 december 2017. Ook wij willen daar aanwezig zijn!

Voor dit verhaal zeker verder en laat je goed hart spreken! Wil je meer info of wil je een unieke kerstbal in je boom hangen? Aarzel dan niet een contacteer onze verdelers
 

Urban Nails for Life

    24-10-2017 00:00